Firma noastra are placerea de a va prezenta domeniul de activitate al acesteia:

Piloti forati de consolidare

Piloti forati sub protectie de noroi bentonitic

Piloti forati cu tubing recuperabil

Foraje de mica si medie adancime

Desnisipari puturi

Echipari puturi

Lucrari de alimentare cu apa si canalizari

Pilotii de fundare sunt parte componenta a unei structuri menite sa suporte  si sa transfere incarcarea structurii  catre fundatia de sprijin situata la o anumita adancime sub suprafata pamantului.O structura poate fi ridicata pe piloti de fundare in cazul in care solul aflat imediat sub baza sa nu confera capacitatea de suport adecvata. In cazul in care inspectia amplasamentului arata ca solul nisipos este slab si instabil, sau in cazul in care magnitudinea (dimensiunea) estimata a amplasamentului nu este acceptabila, atunci se poate lua in considerare construirea unui pilot de fundare. Mai mult, o estimare a costurilor poate indica faptul ca un pilot de fundare poate fi mai ieftin decat orice alta varianta comparativa de a imbunatati solul.

Daca sunt implicate constructii grele, este probabil sa existe o capacitate insuficienta de suport a solului nisipos, si constructia va trebui sa fie construita pe piloti de fundare. Pilotii pot fi deasemenea utilizati si in conditii normale de teren pentru a rezista la sarcini orizontale. Pilotii reprezinta o metoda convenabila de fundatii pentru lucrari deasupra apei, cum ar fi podurile.

 

Pilotii forati sunt executati prin scoaterea pamantul printr-un process de forare si apoi  construirea pilotului se executa prin turnarea de beton in gaura sapata.  Cea mai simpla metoda de construire consta in forarea unei gauri neprotejate si neacoperite si umplerea acesteia cu beton. Complicatiile care pot aparea, cum ar fi in conditiile de teren dificil, precum si prezenta apei subterane, au dus la dezvoltarea unor tehnologii speciale de foraj. Alegerea corecta a tehnologiei de foraj trebuie sa fie  facuta intr-un mod care sa minimizeze perturbarea solului din jur. Pentru pamanturi  necoezive (nisipuri, pietrisuri, namoluri), idiferent daca se afla sub stratul acvifer sau nu, peretii gaurii sapate trebuie sa fie sustinuti prin utilizarea unor protectii de fier sau prin folosirea unor metode pentru stabilizare, cum este bentonita.

office@hidro-construct.ro

EMAIL

URMARESTE-NE PE

ADRESA

str. Maior Sontu nr.8, Focsani, Vrancea 620157

 

Punct de Lucru – Constanta Bd.Tomis nr.118

 

CONTACT

COPYRIGHT © 2017 HIDRO-CONSTRUCT